The 30day minimalism game!

5 thoughts on “The 30day minimalism game!”

      1. Det tror jeg også! Har hørt at det planlegges å bruke mer big data for å forme mer personlig reklame som gjør vi handler enda mer på følelser. Feks basert på lokasjoner og vanene til ett menneske. Se for deg følgende: En familie i et boligstrøk full av sensorer og masse informasjon om vaner. Far jobber overtid(info basert på GPS osv), mor må hente i barnehagen. Mor er dårlig til å lage mat(basert på hennes søk på internett og sjeldne besøk i kolonialen). Hun får på vei hjem reklamer på telefon eller instrumentpanelet i bilen om tilbud på ferdigmat levert på døra akkurat i det hun ankommer med barna. Klart hun går for tilbudet. Hun er sulten, dårlig til å lage mat og sliten etter jobben.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s